Ir pagājuši trīs gari gadi spokos kuru laikā esmu tikai sutinājis, kritizējis,mācijis , smējies, dzēris un dzēris. Kafiju un citus dzērienus tu alkoholiķi! Beidzot esmu saņēmies uztaisīt "rakstu" kas ir ar pilnīgi jaunu un nedzirdētu saturu. Nu ko gan man vairāk te muldēt ibitīmatos, tāpat šito sūdu neviens nelasa. Uzreiz saku, ka grammar nazis var iet d... uz poda pakakāt. Neesmu es nekāds latviešu valodas skolotājs un netaisos būt. Nu tad ķeramies pie lietas.
Ghetto burgers.103
Nepieciešamās sastāvdaļas. Izmantot tikai svaigas, šīs ir tikai ~1. mēnesi vecas.
Uzsmērējam margarīnu uz maizes šķēlēm un sagriežam tos nolāpītos cīsiņus. Īstiem vīriem liels nazis. Tad metam tos maitas krāsnī. Kapēc krāsnī? Jo man bļin bail slēgt gāzi iekšā, ej nu sazin kas tur notiks pa ķīmiskām reakcijām, erakcijām un pārējiem terminiem.
Atverot krāsni, acīm paveras tāds patīkams skats. Kāds aizmirsis vistas stilbu! Es jau domāju nafig tā smird tā krāsns, bet nu nekas, vismaz tiku arī pie vistas.
Galds?
Izvelkam cīsas ārā no krāsns un metam uz maizes. Man te nedaudz nesanāca kā vajag, jo kārtīgā ghetto tām desām jāizskatās pēc aktīvās oglītes, jo tomēr brizgu paraut neviens negrib.
Sagriežam nolādētos gurķus un metam uz maizēm pa virsu desām. Es izmantoju četrus gurķus no kuriem tikai viens tika uz maizes. Pārējie mistiski pazuda un mistiski jau sāk prasīties pa otru galu ārā.
Sagriežam mūsu čedaras brīnumu kuru es griezu ar virtuves nazi Husqvarna. Gribētos zināt kurš idiots to šķūnītī bija paslēpis. Un jā, uzšļācam arī kečupu.
Majonēze! O jā! Nežēlojiet šo mazo.