local-stats-pixel

Gatavojam makaronus ar sirdi un dvēseli7

90 2

Kad studentiem mājās nekā nav, nākas atkal vārīt makaronus. Garšas uzlabošanai var piemest klāt garšvielas un uzcept gaļu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
90 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

es jau gribēju izšaut joku, ka makaronus labāk ēdu ar kečupu, bet laikam nekas nesanāks... 

 

..... not sure if gusta....

6 2 atbildēt

kpc liki makaroniem klaat pipermeetru teeju? ;o

1 0 atbildēt

jēziņ, NEKAD nekad mūžā neko es neestu, kur vel ceptu ar margarīnu. Kaut kāds briesmīgs produkts, vismaz man ir ieaudzināts ka sviests ir jaēd un viņā protams var arī cept, bet margarīns manai dzimtai ir nolieguma sadaļā. Bet runājot par vispārīgo ideju - sirdi tā ir jāmāk pagatavot lai nebūtu sīksta un vispār būtu baudāma ;) trennējies.

2 5 atbildēt