Uzmetam virsū perverso bekonu.Pļek!
Uzsmērējam Spilvas tomātu mērci,vai kečupu(man poh kā tu viņu sauc!). Pļek!Pļēk!Pļek!
Uzmetam virsū perverso bekonu.Pļek!
Uzsmērējam Spilvas tomātu mērci,vai kečupu(man poh kā tu viņu sauc!). Pļek!Pļēk!Pļek!
Uzsmērējam majonēzi. Pļēeek! Ja tu šajā bildē saskati vīrieša dzimumlocekli,tad vai nu tu esi gejs vai arī tu esi gejs.
Katrai šķēlei pārliekam pāri vēl vienu šķēli,kā tas izdarīts man. Es zinu,ka tu pats jau biji izdomājis,kā viss jādara. Es vienkārši parādu priekša,ja nu gadījumā esi pilnīgi atpalicis no dzīves.
Uzliekam sildīties krāsniņu. Krāsniņai obligāti jābūt siltām kā tavām olām,kad skaties hārdkōr zirgu porno. Ja tā nebūs,tad maizītes nebūs garšīgas.
Krāsniņa sasniegusi tavu olu temperatūru. Liekam iekšā maizītes.
Kamēr maizītes cepas,varam sākt taisīt jau nākamās...
... vai arī fotogrāfēt galdu un spēlēties ar cukuru. Jā,uz galda ir cukurs. Ja tu to nepamanīji,tad tev noteikti nepieciešama nopietna palīdzība.
Maizītes ir gatavas! Lai par to pārliecinātos,patausti savas olas,tad patausti maizītes. Ja maizītes ir karstākas,tad zini,ka tās ir gatavas. Tagad nomazgā rokas,ja negribi,lai tavā vēderā uzrodas jauna dzīvība.Patiesībā,ir jau par vēlu..
Tagad vari skatīties savu iemīļoto seriālu,kā to daru es,vai arī sist dūrē uz hārdkōr zirgu porno,pa starpai iekožot kādu gardu maizīti.
Labu apetīti!
P.S. Man ir vienalga,ka tu taisi garšīgākas un man ir vienalga,ja tu jau šādas esi taisījis. Tāpat manis gatavotās ir pašas labākās.
Līdz nākamai reizei,mans paēdušais un joprojām netīrais draugs!
Es vispār reti kad skaļi smejos,kad lasu te rakstus,bet nu šoreiz nenoturējos,labi,ka esmu mājās viena :D
zbal jau skatiities shaada tipa "receptes" katrs 2rais rakstis ir kaa uztaisiit toster maizi, jejbogu..
[..]Piedodiet par slikto kvalitāti. Fotogrāfēts ar Canon 1000D spoguļkameru ar 18-55mm kit objektīvu.[..]
ja tu zinātu, cik tas izklausījās smieklīgi (skumji, ne jautri.)
Tev nav gadījumā problēmu ar orientāciju.? "Olas, geji, geji, dzimumlocekļi" Aizdomājies.. Palasot tos tekstus pat maizītes negribas.
vot, tu esi vecis.
and just in case - tavu krāsniņu sauc par TOSTERI.
Ceturtā sastāvdaļa- Majonēze! Viņai obligāti jābūt baltai un obligāti aukstai. Ja tev ir silta majonēze,tad tu esi vai nu appists vai arī tev ir parverss istabas biedrs..????
......kāds tolks no aukstas majonēzes ja tu maizītes ar majonēzi liec cepties tosterī????