Un liekam pikuci biezpiena masas uz cepuma.
Un arī malās liekam cepumus, veidojot tādu kā mājiņu. Protams, neaizmirstam arī šos cepumus pamērcēt pienā.
Un liekam pikuci biezpiena masas uz cepuma.
Un arī malās liekam cepumus, veidojot tādu kā mājiņu. Protams, neaizmirstam arī šos cepumus pamērcēt pienā.
Vai arī liekam vairākus cepumus kopā - ja plānojam taisīt torti.
Es izdomāju, ka nečakarēšos ar nekādām būdiņām, es uztaisīju kūku. Pavisam vienkārši - pamērcējam cepumus pienā, uztaisam no viņiem formiņu kādu vēlamies, metam biezpiena masu virsū un ar cepumiem pārklājam (neaizmirstam arī augšas cepumus pamēcēt pienā/saldajā krējumā.
Un - metam ledusskapī uz pāris stundām. Cik? Vismaz 2. Principā jau ēst var tāpat (it sevišķi tā uzskata mana māte, kura tad vienmēr "ooo, saldais *NOM NOM NOM" un puse vairs nav), bet nu - labāk, lai tas piens/saldais krējums sasūcās cepumos līdz galam, kā arī visa masa nostājas.
Un pēc 2h vai arī tūlīt pat - ēdam nost.
Diemžēl bildi ar kūku es aizmirsu uzņemt (tjipa gribēju pēc pastāvēšanas ledusskapī nobildēt, bet nu - kāds jau paspējis pusi apēst. Pat kojās tik ātri ēdamais nepazūd...........).
Šeit vajadzētu būt bildei ar manu mājdzīvnieku, kurš nu ļoti "nejauši" ir atnācis uz virtuvi, lai pačekotu kas noticis. Bet tā kā man nav nedz suņa, nedz kaķa, nedz govs, nedz žurkas utt - un pat ne ceptas vistas, tad lūk bilde ar manu kāju aizstās bildi ar mājdzīvnieku.
Vēl baigi labi ir apsmērēt/apliet ar karstu šokolādi, tad toč sanāk riktīgs NoM noM! :)
paldies par recepti! Tikko ieliku ledusskapī kūku.. Žēl, ka tik ilgi jāgaida...