Pievienošu recepti vienkāršam saldajam ēdienam (mikslim) no produktiem, kas parasti ir mājās.
Ieskaties bildēs un pamēģini pagatavot pats!
Pievienošu recepti vienkāršam saldajam ēdienam (mikslim) no produktiem, kas parasti ir mājās.
Ieskaties bildēs un pamēģini pagatavot pats!
Uz panas uzberu auzu pārslas, pievienoju tējkaroti sviesta un divas tējkarotes cukura. Visu laiku maisot, apgrauzdēju pārslas.
Tas ilgst tikai dažas minūtes. Jāraugās, lai nesagrauzdējas par daudz, jo tad būs rūgta garša. Atstāju turpat uz pannas padzist.
Notīru un sarīvēju uz vidēja rupjuma rīves nevārītu, svaigu burkānu.
Sarīvētais burkāns bļodiņā.
Šodien mikslim pievienošu jogurtu ar persikiem. Tā vietā var izmantot parasto kefīru, to atjaucot ar kādu ievārījumu, vai ogu sīrupu.
Proporcijas ir katra gaumē. Rīvētos burkānus sajaucu ar jogurtu, pāri pārkaisu apgrauzdētās, jau atdzisušās auzu pārslas un solītais saldais ēdiens gatavs ēšanai. Tas patiešām ir garšīgs.
Ja netīk grauzdēt auzu pārslas, var tosterī apgrauzdēt kādu baltmaizes šķēli.
Man šoreiz bija gan pārslas, gan tosterbaltmaize - labs labu nemaitā!