Labs vakars spokos!
izlēmu uzcept rakstu kā es ar savu mīļoto vīriņu hamburgerus uztaisījām.
Šis ir mans pirmais raksts, ceru,ka Jums patiks! :)
Labs vakars spokos!
izlēmu uzcept rakstu kā es ar savu mīļoto vīriņu hamburgerus uztaisījām.
Šis ir mans pirmais raksts, ceru,ka Jums patiks! :)
Ar mīlestību gatavoti, ar prieku publicēti šeit :)
Vajadzīgie produkti.
1. Viens garais gurķis.
2. Majonēze.
3. Salātlapas (saišķītis)
4.Tomāti (2-3 gabali)
5. Kausētais siers sķēlītēs.(1 iepakojums)
6. Kand ketčups. ( Vai pēc Jūsu gaumes)
7. Heinz burgeru mērce.
8. Burgeru gaļa. ( Es pirku jau gatavu safasētu tītara gaļas aplīšus ,bet Jūs varat līdzīgi kā kotletes taisa, uztaisīt savus gaļas aplīšus)
9.Hanzas hamburgeru maizītes.(Es nopirku divus iepakojumus)
Sākam ar to, ka uzliekam maizītes uz pannas un apgrauzdējam no abām pusēm.
Kad tas ir izdarīts liekam uz liela šķīvja atdzesēties apgrauzdētās maizītes.
Sagriežam tomātus un gurķus šķēlītēs.
Pēc tam paņemam apgrauzdētās maizes pusītes un ieziežam ar nedaudz majonēzi un ketčupu.
Tad liekam pa virsu salātlapu un virsū salātlapai uzklājam Heinz burgeru mērci kā redzams attēlā.
Liekam pa virsu gurķīšu ripiņas.
Paralēli tam liekam cepties burgeru gaļas aplīšus.
Kad gaļa izcepusies liekam uz maizītēm un pāri uzreiz liekam sieru.
Virsū sieram liekam tomāta šķēlītes.
Uz tomāta, savukārt, liekam divas gurķa ripiņas.
Un beidzot, liekam ieziesto cepurīti(majonēze, ketčups) hamburgeram virsū!
Hamburgerīsi gatavi ( vēl silti,)
Es tev nepiedošu, pulkstens ir 03:23 un es te izbadējies sēžu un babaam, raksts par hamburgeriem.
Kā vienmēr jāpasaka ''mans pirmais raksts'' kas tas par ieradumu spokos izveidojies.Vai arī bieži dzirdēta frāze ''sen neesmu licis rakstu'' kaut kā tamlīdzīgi.TAS NEKO NEMAINA JA TO SAKA.Un beigās vēl jāpasaka esiet saudzīgi. P.S. nerunāju tikai par tavu rakstu,bet tā par visiem kopumā. Bet izskatās labi.