Sautējamajā pannā vai katliņā liekam iekšā puravus, sīpolus, ķiplokus, melnos piparus, smaržīgos piparus, lauru lapas, ikdienas garšvielu. Liekam iekšā vistas kājiņas un šķiņķīšus.
Liekam galiņu iekšā.
Sautējamajā pannā vai katliņā liekam iekšā puravus, sīpolus, ķiplokus, melnos piparus, smaržīgos piparus, lauru lapas, ikdienas garšvielu. Liekam iekšā vistas kājiņas un šķiņķīšus.
Liekam galiņu iekšā.
Liekam galiņu iekšā.
Sagriežam selereija sakni kubiņos.
Rīvēti burkāni, selerija sakne un paprika.
Pievienojam visu klāt gaļiņai un pielejam ūdeni, lai nosedz visu. Vēlāk pēc garšas pievienojam sāli un garšvielas.
Beigās pievienojam pētersīļu lapiņas.
Varam ēst uzreiz kopā ar dārzeņiem.
Vai arī vistiņas un dārzenīšus pasniegt atsevišķi.
Recepte līdzīga daudzām šolaiku receptēm. Vistas ķermeņa daļās - kājiņās, stilbiņos un škiņķīšos gan esi galīgi saputrojies. Kas ir kas? Beigās to visu nosauc par gaļiņu (bez kauliem).
Smējos(bez desām)