Laba diena.
Atkal būs kaut kas, ko nekad nebiju ēdusi. Proti, cepti banāni. Neizsakāmi garšīgi. Iesaku pagaršot tiem, kuri nekad to nav darījuši.
Nepieciešams:
Banāni
Sviests
Cukurs
Saldais krējums
Laba diena.
Atkal būs kaut kas, ko nekad nebiju ēdusi. Proti, cepti banāni. Neizsakāmi garšīgi. Iesaku pagaršot tiem, kuri nekad to nav darījuši.
Nepieciešams:
Banāni
Sviests
Cukurs
Saldais krējums
Viss nepieciešamais.
Banānus pārgriežam uz pusēm.
Pannā kārtīgi uzkarsējam sviestu un liekam cepties banānu pusītes.
Ilgi nav jāgaida līdz viena puse ir smuki brūna. Apgriežam, pagaidam minūti un uzmanīgi liekam uz šķīvja.
Taisam karameļu mērci. Protams, to var nopirkt gatavu, bet labāk uztaisīt pašam. Pannā beram cukuru un mazliet mazliet ūdens.
Kad karamele ir smuki brūna, tad pielejam saldo krējumu. TIKAI UZMANĪGI! Novāram mazliet un lejam bļodiņā.
Mērce gatava.
Gatavs!