Ir dienas, kad organisms prasa kaut ko veselīgu. Ja ne veselīgu (nevar jau mūsdienās uzticēties nevienam - kas zin, kā tie lielveikala tomāti, salāti utt auguši, kādu ceļu garneles mērojušas), tad ko tādu, kas neko nemaitā un izskrien cauri gremošanas sitēmai, īpaši neuztraucot ne kuņgi, ne aknas, ne nieres. Un vielmaiņa Tev labsajutā pasaka - PALDIES!
Garneļu salāti4
76
0
Autora bilde
Sastāvdaļas (divām personām): garneles (ap 400gr), salātu maisījums (ap 100gr), ķirštomāti (16 gab), avokado (1gab) kukurūza (baby corn - bija ledusskapī 5 gabaliņi), olīveļļa, balzamiko, pipari, rīvēts parmezāns
Autora bilde
Vārošā ūdenī beram garneles (ja bija saldētas, vajag atlaidināt, vislabāk- no rīta izņemt paciņu no saldētavas un iemest ledusskapī, ja salāti paredzēti vakariņās) Vāram 2 minūtes.
Reklāma
Autora bilde
Nokāšam, noskalojam ar aukstu ūdeni...
Autora bilde
Nolobām...
Autora bilde
Pārgriežam tomātus...
Reklāma
Autora bilde
Sagriežam kukurūzu...
Autora bilde
Avokado...
Autora bilde
Kārtojam uz šķīvja salātus...
Reklāma