local-stats-pixel

Gan jā, gan nē (gajanē)26

111 0

Oppā, sanāca smieklīgi emotion, lai gan no baleta te ne smakas emotion

Ja kas, eZZiiC joprojām hokeja tēmā, prieks par Krievijas uzvaru, bet nu par Šveici atliek vien asariņu nobirdināt emotion Kā var milisekundē golu ielaist, tas ir pilnīgi nesaprotami...

Ok, šoreiz stāsts būs par sparģeļiem, patreiz kā reiz sezona, un jamie nav pārāk dārgi, za to veselīgi un ātri pagatavojami!

Reklāma
Reklāma
111 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

Ups...draudi! Vai nav smieklīgi! emotion

8 0 atbildēt

Oii, laba manta ! Sparģeļus bieži gatavoju draudzenei, parasti nogiežu ap 3cm no kāta daļas un nomizoju, tad (kā minēji) noblanšēju , lieku salātos, vai brokastīs, vāru zupu utt. Labi sader arī pastā. 

5 0 atbildēt

Nākošreiz negatavo negaršīgu! emotion 

4 0 atbildēt

par to novārīšanu un atdzēšanu.

tas ir ar visiem drāzeņiem, kurus pēc tam apcep vai fritē - gan puķukāpostiem, sparģeļiem, utt, vienmēr vajag ledusūdenī iemērkt, lai apturas nogatavošanās process, citādi nebūs kraukšķītis, jo karstumā turpina aiz savas atlikušās mizas nogatavoties.

arī dubultā fritēšana - nofritē vienu reizi, noliek malā, fritē citu porciju, kad to izņem ārā, fritē otro reizi visu, un būs brūnā kraukšķīgā garoziņa, kamēr iekšā ir svaigs un gards. 

4 0 atbildēt

Nepareizajā sviestā cepi un uz nepareizās pannas...... emotion 

3 0 atbildēt

ezkin.... vai vari aizdot man trīs šaibas, pēčāk atdošu četras.

Un lai cik smieklīgi neizklausītots, es arī priecājos par krievu uzvaru...trollisms. emotion 

3 0 atbildēt
Kā tu zini par baletu jū šity bitch?
2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt
Tu krievs esi? emotion
0 0 atbildēt