.. bet varbūt tomēr skaitās šašliks pilsētniekiem
Gaļas iesmiņi10
Gaļiņu mēs sataisam iepriekšējā vakarā, lai uz nākamo dienu ievelkas, kā šašlikam. ;D
Vajadzīgais, lai sagatavotu gaļiņu
Sagriežam gabaliņos
Pievienojam- sīpolus, garšvielas, citronu un apelsīnu, no kura izspiežam sulu, majonēzi un tomātu mērci
Samaisam un atstājam uz nakti, lai ievelkas ledusskapī
Nākamajā dienā mēs ņemam no ledusskapja ārā un dursim uz iesmiņiem. Ieslēdzam krāsni uz 210-220 C
Saduram uz iemiņiem un liekam cepties, uz kādu stundu..
Sagriežam kartupeļus un burkānus
Duram uz iesmiņiem un apberam ar garšvielām un aplejam mazliet ar eļļu
Liekam cepties blakus gaļiņais
Pa to laiku, kamēr cepās, sataisīsim salātiņus. Sargiežam svaigu kāpostu un sarīvējam svaigu burkānu. Pievienojam sāli, mazliet cukuru, eļļu un etiķi, pēc garšas