Tikmēr kamēr žust kartupeļi, ņemam rokās nazi un sākam griest mūsu izvārīto fileju pa gabaliņiem, vajadzētu izskatīties apmēram šādi.
Taisam vaļā eļļu,
lejam iekšā mūsu katliņā (lejam eļļu tikai līdz pusei katliņam vairāk nelejat, savādāt pārnāks pāri katliņam) un liekam lai sāk vārīties eļļa (mums vaig vārošu eļļu...)
Reklāma
Sagatavojam velvienu bļodiņu ar salvetītēm iekšā,
uz kuras liekam virsū dušļaku.
Tikmēr jau kartupeļiem vajadzētu būt nožuvušiem, ņemam kartupeļus un
Reklāma
liekam iekšā katlā (neliekam dikti daudz, labāk pa mazām un vairākām porcijām)...
... tagad vāram un ikpalaikam paceļam laukā un paskatamies vai nav gatavi.