Šoreiz taisīšu vienlaicīgi gan frī kartupeļus gan nagetus, piereizes arī pie attēliem pastāstīšu visu kas un kā jādara.
*Nezini kas ir nageti? Tā ir vistas fileja apviļāta rīvmaizē un vārīta eļļā.
*Taisot nagetus šoreiz esperimentēju un pirms tam novārīju vistas fileju, ņemot vērā ka gaļa ir novārīta tad varam griest lielākos gabaliņos, bet arī nepārspīlējot, godīgi sakot eksperiments izdevās un bija ļoti garšīgi.
*Nagetus protams var arī taisīt ar nenovārītu gaļu, otru recepti kā taisīt ar nenovārītu gaļu meklē man zem profila.
Labi, tātad vajadzīgs būs :
*Vispārīgi – Eļļa (ap 1 litru, ņemot vērā cik liels katliņš), katliņš (kur vārīsim visu šo brīnumu), dušļaks, salvetes un protams ka pārītis virtuves štrumentu.
*Priekš frī kartupeļiem – Visparastākie kartupeļi.
*Priekš nagetiem – Pati gaļa (vistas fileja), olas, rīvmaize.