local-stats-pixel

Franču šokolādes kūka5

27 0
Sastāvdaļas Kūkai: 200g tumšās šokolādes 200g sviesta 3 olas 200g cukura 300g miltu rīvmaize Glazūrai: 30g sviesta 4 ēd.k. kakao Pagatavošana: 50 min.

Kūka: šokolādi un taukvielas uz lēnas uguns izkausē. Olas un cukuru saputo stingrās putās, iemaisa miltus, pievieno šokolādi, samaisa viendabīgā mīklā. Mīklu lej ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā noņemamo malu veidnē (apmēram 26cm diametrā). Cep krāsnī 175° temp. 30 minūtes.

Kad ta ir gatava, iekšpusē tai jābūt nedaudz mitrai. To var pārbaudīt, iedurot ar zobu bakstāmo kociņu. Kūkai jāpadziest.

Glazūra: sviestu, kakao, cukuru, pienu kausē uz lēnas uguns līdz brīdim, kad viss kļūst viendabīgs. Pēc tam lej pāri kūkai.

Kūku var pārkaisīt ar riekstiem.

4 ēd.k. cukura 5 ēd.k. piena
Reklāma
27 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

mmm... šī kūka ir ļooooti garšīga... emotion

1 0 atbildēt

Drošivien ņammīga

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🖖

0 0 atbildēt