Heheeey! Ir vakars un ir baigais slinkums te rakstīt poēmas, tpc vnk baudiet bildes!
Sastāvdaļas: kūpināta gaļa, kartupeļi, olīveļļa, sāls, pipari, milti, siers, krējums, rozmarīns, ūdens vai piens.
Heheeey! Ir vakars un ir baigais slinkums te rakstīt poēmas, tpc vnk baudiet bildes!
Sastāvdaļas: kūpināta gaļa, kartupeļi, olīveļļa, sāls, pipari, milti, siers, krējums, rozmarīns, ūdens vai piens.
Sagriež gaļu šķēlēs, vēlams bez ādas un ar nelielu kārtiņu speķa, lai nav sauss
Nomizo un sagriež kartupeļus šķēlēs
Aplej kartupeļus ar sāls-olīveļļas-piparu- rozmarīna maisījumu
Samaisa kartupeļus un ļauj pastāvēt 5 min
Kārto pannā un liek cepties kamēr kartupeļi gatavi
Tikmēr sagriež sīpolus un met uz pannas cepties
Sajauc krējumu ar pienu
Kad sīpoli apcepti, lejam klāt piena-krējuma sajaukumu un maisam
Tad lejam klāt miltus sajauktus ar ūdeni, pieliekam sāli, piparus un maisam, maisam, maisam kamēr mērcei metās burbulis un tā sāk biezēt.
Kad kartupeļi gatavi, uzberam drusciņ siera- kā kuram patīk, var uzkaisīt riktīgu kārtu.