local-stats-pixel

Esmu Paēdis 1121

199 5

Čau! Šodien sanāca tā, ka izdomāju pagatavot kaut ko jaunu - paļāvos uz jūtām. :D

Tad nu vērojam kas ir sanācis.

1. DAĻA

2. DAĻA

3. DAĻA

4. DAĻA

5. DAĻA

6. DAĻA

7. DAĻA

8.DAĻA

9.DAĻA

10.DAĻA

Reklāma
Reklāma
199 5 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 21

0/2000

kāpēc es šajos recepšu rakstos vienmēr trāpos, kad neesmu ēdis? emotion

22 0 atbildēt

Apsveic , es gan vel neesmu paēdis .

0 0 atbildēt

tai gaļai nevajadzēja izskatīties zeltaini brūnai? 

0 0 atbildēt

Precamies?

0 0 atbildēt

lidzh sim bridim pa visu dienu neko vel neesu eedis :D dievs zheligs kapec es sho atveru ;((

0 0 atbildēt

Labais!Tagad paēstu!!!

0 0 atbildēt

Pie sadaļas - Receptes, vajag pievienot tādu kā raksta pievienošanas maksu - savu adresi, lai katrs var iet un degustēt ēdineu, savādāk traki jo tiek nosiekalots kompis, bet pats šo sev netaisu, vnk briesmigi. emotion

0 0 atbildēt

Gaļa nekādīgi nebūs sulīgāka, ja pēc tam "pasautēs" krējumā, šo lomu spēlē tieši 3-kāršais panējums, ko jāievēro gaļas siltapstrādē pašā sākumā (sk. tālāk).

Pie receptes tā arī neuzzināju kas tieši pa gaļas veidu, labi, pieņemu, ka komentāros bija cūkas gaļa. Viens labs jautājies, kādu rozīņu pēc gaļa ir sakumā jaapcep un tad jānopanē??? Šitais man nekādigi, nu, nekādigi nelīmējas kopā. 2. Frī? Tie nav frī, tie ir eļļā vārīti kartupeļi, un pēc izvārīšanas viņi paliek mīksti un ar veselu kaudzi eļļas, ja šito negribi atzīt, varu personīgi nodemontrēt, jo frī gatavo 2 temperatūrās 2x cepot ievērojot laika intervālus ;)

0 0 atbildēt

gaļa tiek nepareizi frītēta - jebkurš kaukāzietis nakts vidū piecelts zinās teikt, ka gaļa ir vispirms jāiemet eļļā uz burtiski desmit sekundēm, jāizvelk laukā - jānostādina minūtes piecas un tikai tad jāfrītē "pa īstam" ...

šādi priekšfrītēšana nodrošina to, ka gaļai izveidojas jau gatava "ādiņa" kas notur gaļas sulu gabala iekšienē - rezultātā iegūstot kraukšķīgu apvalku un sulīgumu viducī ...

šeit var apskatīt kā tas notiek  http://www.fotoreceptes.lv/galas_salmini_zirnos.html

0 0 atbildēt

piekrītu, ka ketčupu un majonēzi varētu aizstāt ar ko citu..

0 0 atbildēt

Nu man itkaa nesakardinaaji :((((   Bet + tew ??

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt