Gatavs!
Labu apetīti! :) Turpinājums sekos.
uuu kopā ar vīnogām varētu būt interesanta garša, būs noteikti japamēģina :) forša receptīte :)
Vasarā, kad cieņā ir sašliks, to parasti ēdu ar zemenēm, daudzi no jums varbūt arī sarauks pieri neizpratnē, bet vāau cik gardi. :)
Bildes smukas. Pretruna ar virsrakstu - ja esi izsalcis, nezinu vai sagaidīsi kad izvārīsies nemērcēti zirņi. Izsalkumā varbūt apēdīsi ūdenī un bez garšvielām un sāls vārītu zirņu biezeni. Karbonāde liekas pavisam laba, ja vēl pierakstītu kādos taukos vai aļļā cep, būtu superorgam atbilstoši. Tās tikai manas domas.Gan jau garšos tiem , kuri neieredz sīpolus, ķiplokus , taukvielas un sāli.