Ēstgribu un labu noskaņu rada tas, kā ēdienu sagatavojam un pasniedzam. Var sapirkt visdārgākos produktus lielā vairumā, nevīžigi sagatavot, ēst pat no pannas un negūt baudījumu, bet aizdzīt tikai bada sajūtu sarijoties un tad vēl žēloties par sāpem māgā. Nāk svētki un varu galvot, ka sapirksim vairāk produktu kā nepieciešams un būs jāsaka atkal, ka kungam grūta dzīve - pašam jāēd, pašam sāp vēders.
Parādīšu kā no 200 gr tītara šķiņķa maltās gaļas pagatavot svētku galdam veselīgu un izskatīgu maltīti, ko varēs dot pat maziem bērniem.
Tātad, gatavoju frikadeles želejā. Te nebūs nekas sacepts, to varēs ēst cilvēki arī ar gremošanas trakta traucējumiem.