Biskvīts:
*24cm diametrā: 4 olas, 140g cukura, 140g miltu. Olas ar cukuru sakuļ ar mikseri 7min, iesijā miltus un ar silikona lāpstiņu akurāti iemaisa. Formā lej mīklu (man bija regulējamā, kurai apakšā paklāju silikona paklājiņu) un 180* karstā cepeškrāsnī iekšā uz 30min;
*16cm diametrā: sastāvdaļu daudzums uz 1/2 mazāks, darbības tās pašas, cepeškrāsnī uz 20min.
Pildījums:
*sablenderētas zemenes ar cukuru (daudzumu precīzi nepateikšu);
*nomizoti un nelielos gabaliņos sagriezti 3 vidēji rabarberu kāti tiek ieberti katliņā ar nelieku ūdens daudzumu un cukuru (pēc garšas). Karsē un pavāra līdz rabarberi mīksti un tad sablenderē, lai viendabīga masa.
Krēms:
Sakult 350g saldā krējuma ar cukuru (pēc garšas) un vienu paciņu stindzinātāja, pievienot 350g krēmsiera, 1 laima sulu un kārtīgi samaisīt.
Bezē:
2olu baltumi sakulti stingrās, blīvās putās ar šķipsniņu sāls un 90g cukura. Masu sadala 2 daļās un katrai pievieno gēlveida krāsvielu (sarkana, zaļa). Ar konditorejas maisiņa un robaino uzgali izspiest bezē uz cepampapīra un 100* karstā cepeškrāsnī kaltēties uz 1.5h.
*dekorē ar bezē cepumiņiem, zemeņu un laima gabaliņiem, aveņu sēkliņām un pistācijas riekstu gabaliņiem.