Subaru pasāciens, protams, ir fantastisks notikums, bet nu kollegām ta galds jauzklāj!
Un tā nu eZZiiC ierullēja virtuvē, atrullēja piedurknes un uzrullēja ēdamo
Subaru pasāciens, protams, ir fantastisks notikums, bet nu kollegām ta galds jauzklāj!
Un tā nu eZZiiC ierullēja virtuvē, atrullēja piedurknes un uzrullēja ēdamo
Pirmā ņamma. Vistu filejas sagriež strēmelītēs.
Bļodā ievieto miltus ar olām, citrona sulu, eļļu, alu un garšvielām.
Visu sakuļ viendabīga, pabiezā masā.
Ieber strēnelītes, samaisa un zem vāka liek leCskapī marinēties.
Tad uz pannas apcep. Nemaz nebija tik viegli, virtuve pilna ar dūmiem
Pa virsu tradicionālā pankūciņa
Otrā ņamma. Salati itāļu gaumē. Gandrīz visas sastāvdaļas.
Brokolīšus novāra sālsūdenī, kurā pēc tam novāra makaroškas.
Viens no salātu tapšanas etapiem.
Sākam visu mest bļodā (fascinējoša bilde!).
filejas sanaca loti garsiigas ka alus milei ,kadu alu nemi un cik ilgi marineji? ja vel atceries, nevareju atrast orginalo recepti