Sveiki. Nu ko turpinam resnēt un cepjam augšā kārtējo gardumiņu. Recepte ņemta no interneta, nav pašizdoma. Bet tā vai tā izlēmu padalīties ar jums.
Drupačkūka.2
Sastāvs drumstalām:
400g milti;
250g margarīns vai sviests;
2-4 ēdamkarotes kakao pulveris;
150g cukurs;
1 tējkarote cepamais pulveris;
Vanilīncukurs.
Sastavs biezpiena masai:
500g biezpiens;
4gab olas;
100g krējums;
200g cukurs;
2 tējkarotes vanilīncukurs;
3 ēdamkarotes kartupeļu milti;
Zemenes.
Izsijājam miltus, pievienojam kakao, cepemo pulveri un vanilīncukuru.
Izkausējam margarīnu, pievienojam cukuru un nedaudz padzesējam.
Sajaucam kopā, veidojot drumstalas un ievietojam ledusskapī.Man viņas ir mazliet pa smalku, viņām pēc būtības jābūt rupjākām.
Biezpienu sablenderējam, pievienojam olas, cukuru, krējumu un kartupeļu miltus. Visu saputojam viendabīgā masā. Lai cukurs ir izšķīdis, lai nekur biezpiena pikucis nav pielipis, bet viss vienā masā.. :)
Cepamo veidni izbārstām ar 1/2 no drumstalām.
Pārlejam ar biezpiena masu un saliekam cik daudz sirsniņa kāro zemenes. :)
Pārbārstām ar atlikušajām drumstalām. Un liekam cepties 180 grādos apmēram 45 minūtes.
Apbārstam ar pūdercukuru un dekorējam kā vēlamies. Lai labi garšo! :)