Sajauc pūdercukuru ar mannu,piesijā kakao pulveri,kas sajaukts ar cepamo pulveri.Citā bļodā savieno mīkstu,sasmalcināu sviestu,olas,vaniļas esenci un saputo ar mikseri.Saputoto masu pievieno sausajam produktu maisījumam un visu samaisa.Masu saliek 4 trauciņos.Mercei sajauc muskovado vai brūno cukuru ar kakao pulveri,tad pārlej karstu ūdeni un samaisa.Šokolādes mērci pārlej pāri pudiņam.Pudiņu cep 30 minūtes cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā.
Lai labi garšo.Divkāršais šokolādes pudiņš3
32
0
Sastāvdaļas
pudiņam:
60g pūdercukura
60g mannas
30g kakao
tējkarote cepamā pulvera
30g sviesta
2 olas
daži pilieni vaniļas esences
mērcei:
90g gaišā muskovado cukura vai brūnā cukura
2 tējkarotes kakao pulvera
300ml karsta ūdens
Pagatavošana:
Reklāma