Šis ir mans otrais raksts, tapēc centos izdomāt ko orģinālāku.
Nesen mājās pati izmeiģināju pagatavot, un sanāca ļoti garšīgi..
Ceru ka jums noderēs ši recepte, piedodiet ka ir tikkai viena bilde..
Dators negrib lejupielādēt..
Šis ir mans otrais raksts, tapēc centos izdomāt ko orģinālāku.
Nesen mājās pati izmeiģināju pagatavot, un sanāca ļoti garšīgi..
Ceru ka jums noderēs ši recepte, piedodiet ka ir tikkai viena bilde..
Dators negrib lejupielādēt..
Pildījums
120g šokolāde (kakao vismaz 60%) 6 ēdamkarotēm saldā krējuma 12 avenes vai mazas zemenesŠokolādi kopā ar saldo krējumu izkausē ūdens peldē un ļauj atdzist. Kad masa ir palikusi stīva, to saveļ 12 bumbiņās pa vidu ierullējot nelielu zemeni vai aveni. Tai jābūt trifeles lielumā. Bumbiņu apviļā kakao pulverī un liek saldētavā.
Kūkas mīkla (12gab.)
60 g sviests 1 ola 100g brūnais cukurs 30g kakao 120g verdošs ūdens 90g milti 1 tējkarote cepamais pulveris 1 vaniļas pākstsŪdeni sajauc ar kakao. Sviestu kuļ kopā ar cukuru kamēr tas ir gaišāks. Pievieno olu un turpina kult. Kad mīkla ir viendabīga pievieno miltus, cepamo pulveri un kakao. Maisa ar lāpstiņu kamēr visas sastāvdaļas ir savienojušās. Mīklu pilda muffinu formiņās kas iesmērētas ar sviestu vai var izmantot papīra formiņas. Tās piepilda nedaudz vairāk kā ½. No saldētavas var izņemt šokolādes bumbiņas. Tās liek katrā formiņā un ar karotes palīdzību pārklāj pāri atlikušo mīklu. Cep 190 grādos pēc C, 22 minūtes. Kūciņas ir gatavas, kad tajās iedurot zobu bakstāmo, izvelkot ārā tas ir tīrs.
Krēms
120g sviests 120g cukurs 120g tumšā šokolāde (izkausēta)Sviestu kuļ ar mikseri kopā ar cukuru, kamēr tas paliek zīdains un gaišs. Lēnām lej klāt šokolādi. Krēmu kuļ kamēr viss ir sajaucies. To liek konditorejas maisiņā ar zvaignītes uzgali vai arī uz kūciņām to var uzklāt ar sviesta nazīti.
Atdzesētām kūciņām virsū spiež vai smērē krēmu un dekorē ar šokolādes skaidiņām vai ogām.