atceros, ka maziņš būdams, visur apkārt nomētāju karotītes šos cukurgailīšus ēsdams
atceros, ka maziņš būdams, visur apkārt nomētāju karotītes šos cukurgailīšus ēsdams
bļē, man tas karstais cukurs uz kājām uzpilēja mana stulbuma dēļ un tieši pirms izlaiduma kājas bik apdedzināju.tgd dzīst,baigi ilgi :(
a es taisīju tā, ka krējumu savāra ar cukuru, visu laiku liekot cukuru klāt, un jām tad kad brūns, tad var ņemt nost no uguns un ēst, garšo kā karameles!!
vienīgais baigi karsts, smukas čūlas,.
danu nafig mudiities ar mazu karotiiti es paasti ņemu mājās pannu aizberu ar cukuru un taisu vienu lielu cukurgailīti tad iesmērēju skīvi drusku ar eļļu lai cukurgailīti būtu vieglāk noņemt tad izleju no pannas šķīvī pagaidu kamēr atdziest un ņemu nost un tad man ir viens milzīgs cukurgailīts
kaut kur dzirdēju, ka var piepilināt mazliet etiķi, nevis ūdeni, bet tās jau detaļas (etiķis izgaros un nebūs negaršīgi), tas otrs raksts likās interesantāks ar to formas liešanu, bet ++ salikšu abiem :)