local-stats-pixel

Cukurā grauzdētas mandeles3

63 1

Vajadzēs:
200 g negrauzdētu mandeļu
2 dl cukura
2 dl ūdens


Gatavošana
25 minūtes


Pagatavošana:
Mandeles, cukuru un ūdeni liek pannā, kuru liek uz stipras uguns. Kamēr cukurus kūst, mandeles ik pa brīdim apmaisa. Kad cukurs sāk palikt biezs, tad mandeles jāsāk maisīt visu laiku, līdz cukurs ir karamelizējies un pielipis mandelēm. Tad mandeles ber uz cepampapīra un atdzesē.

Mandeles ir gatavas, kad tā sāk knikšķēt.

Uzglabā cieši noslēgtā traukā.

Reklāma
63 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Slinkums taisiit, labaak kaados pilseetas sveetkos nopirkshu :D

4 0 atbildēt

Mans vēders ir ļoti cieši noslēgts trauks, omnomnom :)

2 0 atbildēt

Sakaardinaaji!!!

1 0 atbildēt