local-stats-pixel fb-conv-api

Cūkgaļas medaljons ar kuskusu un paprikas mērci5

18 9
Sastāvdaļas Cūkgaļas karbonāde 120g Olas ½ Milti 10g Eļļa 15g Sāls pēc garšas Pipari pēc garšas Kuskusam: Kuskus 50g Buljons 55g Kumins pēc garšas Koriandrs pēc garšas Ķiploki 5g Sīpoli 25g Paprika 90g Čilli pēc garšas Mērcei: Paprika 150g Tomāti savā sulā 50g Timiāns pēc garšas Sīpoli 25g Sarkanvīns 35g Buljons 40g Milti 5g Pagatavošana: 30 min.

1. Gaļu viegli izdauza (izklapē), pirms cepšanas pārkaisa ar garšvielām,panē – miltos, olā. Cep karstās taukvielām no abām pusēm, nogatavina cepeškrāsnī.

2. Sīpolus, papriku, kuminu, koriandru un ķiplokus sasmalcina, katliņā apcep, pārlej ar buljonu, uzvāra, pārlej kuskusa putraimiem,iztur siltumā ~ 15min ( uzbriedina) apmaisot ik pēc 5 minūtēm.

3. Sasmalcina sīpolus, apcep kopā ar timiānu un tomātiem, pievieno sarkanvīnu, iztvaicē, pievieno buljonu, apceptus bez taukvielām miltus, lēnikarsē ~ 30min. Papriku krāsnī cep līdz tumšai miziņai, miziņu noņem, pievieno mērcei, visu sablenderē, pievieno garšvielas, izberž caur sietu, lai būtu viendabīga masa, mērci vēlreiz uzkarsē.

4. Pasniedz siltu.

18 9 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Tgd iesi receptes.lv un liksi visas receptes lai kačātu popu?

2 1 atbildēt

No tada daudzuma,kas ir tur uz skivja jau paest nevar !!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt