Šodien parādīšu cūkgaļas gulaša recepti, kuru gatavošu ar multikatlu.
Gatavošana aizņems ap 2,5h.
Sastāvdaļas: 0,5 kf cūkgaļa, divas paprikas, baltais un sarkanais sīpols, ķiploks, divi burkāno, tomātu mērce, eļļa, garšvielas.
Šodien parādīšu cūkgaļas gulaša recepti, kuru gatavošu ar multikatlu.
Gatavošana aizņems ap 2,5h.
Sastāvdaļas: 0,5 kf cūkgaļa, divas paprikas, baltais un sarkanais sīpols, ķiploks, divi burkāno, tomātu mērce, eļļa, garšvielas.
Nepieciešamās sastāvdaļas.
Gaļu sagriežam kubiņos. Papriku un burkānus sagriežam, sīpolus sakapājam.
Sīpolus, gaļu, eļļu un garšvielas liekam katlā un samaisam visu.
Liekam sautēšanās režīmā uz 2 h.
Pēc stundas pieienojam ķiplokus, tomātu mērci, burkānus un papriku. Visu samaisam un turpinam sautēt.
Pēc divu stundu gatavošanas- gatavs!
Lejam pāri makaroniem un baudam!
Tas jau nav gulašs. Piedod bet pa 2,5 h ar tavu kruto katlu tāds gaļas sautējums vien ir sanācis.+ par centību