Recepte nav mana
Cūkgaļa medus mērcē.10
Nepieciešamais
500 g cūkgaļas, ieteicams kakla karbonāde;
3 sīpoli;
4 ēd. k. medus;
2-3 ēd. k. sojas mērce;
Pēc izvēles var pielikt vēl kādus citus dārzeņus klāt, piem., papriku, burkānus, arī riekstus (es liku mandeles)
Gaļu sagriež nelielās strēmelēs, liek cepties, kamēr nav jēla.
Samet papriku, sīpolus, riekstus otrā pannā un cep. Kad gaļa vairs nav jēla, pievieno to klāt šim mikslim.
Kamēr viss cepas, palūram ko dara minka aiz loga.
Kad viss sajaukts un apcepies pāris min, pieliekam sojas mērci un sautējam kādas minūes 10.
Kad 10 min. pagājušas, pieliekam klāt medu un atkal sautējam min 10 uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot. Medu var likt vairāk vai mazāk, kā katram gribas.
Un whoala, gatavs! Labu apetīti :)