Cūkgaļa marinādē,kurai pievienota Kola
Cūkgaļa marinādē,kurai pievienota Kola14
Sagatavojam visus produktus kas vajadzīgi lai pagatavotu cūkgaļu,protams nomazgājam rokas,bet nu to es nefočēju
nomēram 50ml kolas
pievienojam kolu knorr maisījumam,kas speciali domāts šai receptei,klāt pievienojam vēl 5 karotes kečupa,vvar likt arī aso kečupu,tiem kam garšo asāki ēdieni
marināde gatava
sagriežam gaļu,vēlams ribiņas,tad jāgriež pa 2 ribiņām,bet veikalā kur es pirku nebija ribiņas,tad nopirku cūkgaļu ar kaulu,tad man sanāca tikai vienam gabalam kauls,vajag 900g gaļas
uzliekam cepeškrāsni karsēties uz 180 grādiem
ieliekam marinādi un sūkgaļu cepšanas maisiņā,un ieberzējam marinādi cūkgaļā
saduram maisiņam dažus caaurumus
liekam cepties uz 60 minūtēm,pēc tam attaisam maisīnu un cepjam vēl 10 min,lai gaļai būtu kraukšķīga virsa
par to laiku kamēr cepjas gaļa,nomizojam kartupeļus,sagriežam mazākos gabalos,lai ātrāk izvāras