Kāpēc par kotletēm gribu rakstīt vēlreiz? Tāpēc, ka tās un frikadeles arī bērnu uzturā ieņem redzamu vietu. To zina visi vecāki, kam bērni ir līdz skolas vecumam. Galvenokārt tāpēc, ka šajos izstrādājumos gaļa ir jau sasmalcināta un tamdēļ vieglāk apēdama. Arī pieaugušie tās nesmādē. Tās var gatavot no dažādas šodien pieejamas maltas gaļas kā lielopa, cūkas, tītara, vistas u.t.t., kā arī tās kombinējot. Laika gaitā ir stipri dažādota arī receptūra. Ja agrāk kotletēm bija pierasts pievienot mērcētu baltmaizi , vai kartupeli, šodien priori kļūst ķirbji un kabači. Arī manā ikdienā tie ieņem aizvien lielāku vietu.
Šodien man cūkas maltās gaļas kotletes ar oranžā riekstu ķirbja piedevu.