Šovakar sameisterojām cīsiņus mīklā
Mīklu šoreiz taisiju pati.. Mīklai mums vajadzēs:
sviestu 200g
miltus apmēram 400g
cukuru 1 ēd.k.
sāli nepilnu ēd.k.
paciņu sauso raugu
pienu 1 glāzi
Šovakar sameisterojām cīsiņus mīklā
Mīklu šoreiz taisiju pati.. Mīklai mums vajadzēs:
sviestu 200g
miltus apmēram 400g
cukuru 1 ēd.k.
sāli nepilnu ēd.k.
paciņu sauso raugu
pienu 1 glāzi
Gatavojam mīklu. Izkausējam sviestu, pielejam pienu un vēlreiz uzsildam. Pievienojam cukuru, sāli un raugu, kārtīgi samaisam. Pievienojam miltus un samaisam līdz mīkla minimāli līp pie rokām
Pārkaisam mīklu ar miltiem un liekam siltumā lai uzrūgst 20-30 min
Mīkla mums uzrūgusi, izveltnēt.
Slinkāki cilvēki var mīklu nopirkt veikalā un sākt skatīties no šejienes
Sagriežam strēmelēs un atceramies, ka jāieslēdz krāsns uz 210 C
Ņemam cīsiņu un viegli apviļājam tomātu mērcē
Sagriestās strēmelītes tinam apkārt cīsiņam
Kārtojam uz pannas
Pārsmērējam ar olu, pārkaisam ar sezama sēklām un sieru. Cepam 15-20 min
http://i45.tinypic.com/9bem3r.jpg
Njā, pamēģināju, likās garšīgi. Paldies par recepti :)
mmm. šodien uztaisīju, baigi garšīgi bija, galvenais , ka ar sieru vel tas ir kā ķirsīts saldējumam :) :D
Izskatās viegli un garšīgi... Bet kurš teica, ka ar manām kulināra spējām tā arī būs?
Smērējot ar olu vajag tik to baltumu vai ar dzeltenumu vai kopā?? ^^
Man ir aizdomas, ka katrs cīsiņš uzpūtās un pārplīsa pēc izcepšanas. Izskatās gan garšīgi