Sveiki spoki
Šovakar parādīšu kā uztaisīt vienkāršus salātus, kuru recepti nošpikoju no viena sev labi zināma cilvēciņa.
Tad nu tā. Ķeramies klāt.
Sveiki spoki
Šovakar parādīšu kā uztaisīt vienkāršus salātus, kuru recepti nošpikoju no viena sev labi zināma cilvēciņa.
Tad nu tā. Ķeramies klāt.
Viss nepieciešamais:
Tomāti - 4 lieli vai 6 vidēji. Man viens palika pāri.
Siers
Majonēze
Čipsi - var izvēlēties kādi patīk. Labi der ar tomātiem vai sieru.
Ķiploki - 2 daiviņas. Bildē diemžēl neiekļuva.
Pirmais ko izdarām ir sagriežam tomātus. Manā gadījumā ir sagriezti 3 tomāti. Smalki sagriežam vienu ķiploka daiviņu.
Uz sagrieztajiem tomātiem uzrīvējam pusi siera.
Uzspiežam pusi majonēzes paciņas satura.
Samīcam čipsus un liekam uz majonēzes. Liekam pusi vai nedaudz mazāk par pusi paciņas.
Atkārojam visu kā sākumā. Sagriežam 3 atlikušos tomātus un ķiploka daiviņu.
Sarīvējam atlikušo sieru.
Majonēzes kārta.
Pabeidzam salātus ar čipsu kārtu. Var ēst uzreiz vai ielikt ledusskapī un uzkost brokastīs.
Labu apetīti!
Ja garšoja, neaizmiesti ielikt plusiņu un padalīties ar recepti draugiem
Protams viennozīmīgi +
Man jau vairāk atgādina nevis salātus, bet kādu kūku. Tikpat labi par to arī var pārtaisīt. Mīklus sagatoavot, ieliekt trauciņā. Tāpat kā rakstā pa kārtām salikt tos salātus un beigās uz cipsiem virsū sieru un tad cepeškrāsni. Siers izkusīs un noteikti būs garšīgi. Pat pašam siekala patecēja
Ak dievs, tagad es redzu, ar ko barojas delfu un apollo gudrie komentētāji..
Pluss par ideju, tīņiem tas noteikti patīk un der, bet pārējiem tomēr iesaku aizvietot čipšus ar rupjmaizes grauzdiņiem (es taisu mazos kubiciņos olīveļā apgrauzdētu rupmaizīti, vislabāk Rīgas, kopā ar saspiestu ķiploku), tāpat kārtās, maniem bērniem tā daudz labāk garšo
Man tas siers liekas lieks ,bet drošvien jau garšigi ,vienkārši neesmu siera mīlis
Cik mūsdienās cilvēki slinki palikuši,visur roltons un čipsi....Nesaprotu kā var garšot tādi salāti,labi,kamēr tas čipsis kraukšķīgs varbūt ir o.k.,bet kad samirkst no tomātiem un majonēzes?
Dažas lietas kas itneresē:
1)Cik proteīns
2)Cik ogh
3)cik fat
k, thx.