local-stats-pixel

"Čipsi" no lavaša15

330 2

Gribu jums pastāstīt kā pagatavot lētu un garšīgu uzkodu pie alus (vairāki cilvēki apstiprināja, ka šie "čipši" pie alus ir pat labāki, nekā parastie), pie tam jūs zināsiet no kā tie ir taisīti (tur nav aizdomīgo E burtu) un varēsiet neuztraukties par liekām kalorijām ( šis laikam aktuālāks meitenēm), jo eļļas gatavošanā nav nepieciešams tik daudz. Nu, tad sāksim.

Tātad viss, kas mums ir vajadzīgs ir lavaš (to var nopirkt Maximā, kur paasti ir divi veidi, es ņēmu lētāko "Oriental", tas čipšiem ir labāks manuprāt), ķiploks, eļļa, dilles un sāls (var pievienot arī piparus, vai vispār "smērvielu" uztaisīt no majonēzes ar ķiplokiem,bet tad kaloriju būs ievērojami vairāk. Eksperimentējiet!).

Reklāma
330 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000

Aizgāju izmēģināt.

4 0 atbildēt

Jā, te viena piezīme. Foliju jāliek ar spidīgo pusi uz leju. 

3 0 atbildēt

favorītos emotion

3 0 atbildēt
 

Īstenībā neko tādu neesmu mēģinājusi, man liekas, ka čipši nu gan tad nesanāks, jo vnk nevarēs izžūt kārtīgi... 

1 0 atbildēt

Varbūt tad tad neliec eļļu , vnk uzber sieriņu ( iesaku no savas pieredzes :D

1 0 atbildēt

Iekārdinājiemotion

1 0 atbildēt

o,pēdējā bildē izskatās riktīgi garšīgi,būs jānomēģina šitādus uzmeistarot emotion ++

1 0 atbildēt

Exelenti - vairakas reizes ir taisits! Vel varu ieteikt lavasa picu, saliec visu,kas tiik un krasni uz 7 min - gatavs

1 0 atbildēt
 

Kad es cepu augstākā tempeatūrā piem. 200-220 grādi baigi ātri sadeg, visu laiku jāstāv un jāskatās. Godīgi sakot nezinu, kas būs ja tempeatūra būs vēl augstāka. Man liekas ka šājā gadījumā folija ir izslēgta, bet nu gan jau ka sanāks, ja visu laiku pieskatīt. 

A, jā, var pamēģināt vienkārši cepeškrasni atvērtu turēt ;)

1 0 atbildēt

Tas jau nav īpaši svarīgi. Te ir silikona otiņa. Var arī bez tas iztikt.

1 0 atbildēt

Simpātiski tie čipsi emotion

0 0 atbildēt

Šovakar 100 punkti pamēģināšu.

2 4 atbildēt