Gribu jums pastāstīt kā pagatavot lētu un garšīgu uzkodu pie alus (vairāki cilvēki apstiprināja, ka šie "čipši" pie alus ir pat labāki, nekā parastie), pie tam jūs zināsiet no kā tie ir taisīti (tur nav aizdomīgo E burtu) un varēsiet neuztraukties par liekām kalorijām ( šis laikam aktuālāks meitenēm), jo eļļas gatavošanā nav nepieciešams tik daudz. Nu, tad sāksim.
Tātad viss, kas mums ir vajadzīgs ir lavaš (to var nopirkt Maximā, kur paasti ir divi veidi, es ņēmu lētāko "Oriental", tas čipšiem ir labāks manuprāt), ķiploks, eļļa, dilles un sāls (var pievienot arī piparus, vai vispār "smērvielu" uztaisīt no majonēzes ar ķiplokiem,bet tad kaloriju būs ievērojami vairāk. Eksperimentējiet!).