7 olu dzltenumus sakuļam - pa to laiku sataisam sīrupu - 50g cukura+60g ūdens, vāram kamēr cukurs izšķīst.
Lejam klāt sīrupu un visu mikserējam.
7 olu dzltenumus sakuļam - pa to laiku sataisam sīrupu - 50g cukura+60g ūdens, vāram kamēr cukurs izšķīst.
Lejam klāt sīrupu un visu mikserējam.
Sviestu jau iepriekšējā vakarā izņēmu no ledusskapja, lai paliek mīksts. Piemetam klāt sviestu un atkal visu samikserējam.
Sijājam klāt kakao (4 ēdamkarote) - mikserējam.
Tad liekam klāt iebiezināto pienu, es liku gan vārītu un nevārītu, lai garšīgāk. Var likt vairāk klāt vai mazāk kā vēlas, es visu laiku garšoju vai ir pieriekami salds. Samikserējam un krēmu atdzesējam.
Kamēr krēms atdziest - ūdens peldē pielejam saldo krējumu uzkarsējam tad klāt pieberam sasmalcinātu šokolādi un izkausējam.
Atdzesējam.
Sadalam krēmu aptuveni 3 daļās, un smērējam virsū bizē biskvītiem.
Eu, a tajā bezē var iecept zemesriekstus, kā tas (man šķiet) ir īstajā Cielaviņā?