local-stats-pixel

Ciedru riekstu cepumi4

32 0

Ja piprakūkas jau ir mazliet apnikušas, tad piedāvāju jums iepazīties ar saviem mīļākajiem cepumiem. Pagatavošana ir ļoti ātra un elementāra. Un garšo superīgi!

Aptuveni 25 lieli cepumi

Cepšanas laiks: 12 - 15 minūtes

Iepriekš uzsildīt cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc Celsija.

Sastāvdaļas:

1/2 tase cieru riekstu, 2 tases miltu, 1 tējk. cepamās sodas, 1 tēlk. sāls, 1 tase sviesta, 3/4 tases kļavu sīrupa, 3/4 tases medus, 2 olas, 1 tējk, vaniļas ekstrakta, 2 tases nepagatavotu auzu pārslu, 1 tase kaltētu dzērveņu (vai rozīņu).

Gatavošana:
Izsijāt miltus, sāli un cepamo sodu, kurus atstāj uz brīdi, kamēr tiek sagatavots pārējais.
Sakuļ sviestu, kļavu sīrupu, medu, olas un vaniļu, kamēr masa kļūst viegla un gaisīga.
Samaisa visu kopā ar miltiem. Pievieno veselus vai sasmalcinātus ciedru riekstus pēc garšas. Var pievienot arī auzu pārslas un kaltētas dzērvenes/rozīnes

P.S. Noteikti paskaties linku izmantotajos avotos, tur vēl ir superīgas receptes!

32 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
Ņamma. ☕
2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Kada mervieniba ir tase? Cik liela? Vai nevar dot ideju gramos?
0 0 atbildēt