Padalīšos ar Jums virtuāli - manas vakariņas un, iespējams, drīzumā arī Jūsu. :D Marš, visi uz virtuvi - ļoooti garšīgi. Pagatavošanas laiks ap 20 min.
+ Aizmirsu pievienot, bet uzberiet parmezāna sieru - būs bellissimo!
Padalīšos ar Jums virtuāli - manas vakariņas un, iespējams, drīzumā arī Jūsu. :D Marš, visi uz virtuvi - ļoooti garšīgi. Pagatavošanas laiks ap 20 min.
+ Aizmirsu pievienot, bet uzberiet parmezāna sieru - būs bellissimo!
Iedomājos uztaisīt rakstu tikai pēc gaļas sagriešanas, tāpēc to Jums neredzēt, bet šāds ir nosaukums. Cena ap LS 1,70
Sagriež baltmaizi (vislabāk tostermaizei domātu) mazos klucīšos (šeit ir izmantota kviešu maize) un liek uz pannas. + Nedaudz eļļa. Apgrauzdē.
Ar gaļu dara tā pat, bet eļļu nevajag, jo gaļa ir taukaina.
Šādi izskatās maizes gabaliņi.
Šī ir visgardākā Cēzara salātu mērce - Spilvas nav īpāsi garšīga. Cena ap LS 1,70
Cena ap 79.sant.
Izgriež "kātiņu" - viduci un plēš pa lapai nost, skalo un saplūc gabalos.
Ņemam oregano.
Un beram uz maizes gabaliņiem kad tie jau daļēji apgrauzdējušies. Pievienojam arī sāli.
Saplūktos salātus metam bļodā. Tas, ko es aizmirsu izdarīt ir - pievienot Cēžara mērci un ar karotēm sajaukt visu kopā.
Liekam salātus uz šķīvja.
Nu te gan nav ne smakas no īsteniem "Cēzara salātiem", kur nu vēl jau gatavā veikala mērce, bet nu ēdams jau noteikti ir! :)
''Marš, visi uz virtuvi - ļoooti garšīgi.''
Šitas teksts man atgādina Rītiņu: ''Ja jums mājā nekā nav, vienkārši paņemiet laša fileju..''
Bet vispār +
marš uz virtuvi?a ko darīt ja man no tā visa ledusskapī ir tikai salātlapas un maize?