fak,sakārdināji ;DD
Es gan taisu nedaudz savādāk..Cepumi paliek tie paši Selgas-ar tiem ērtāk visu salikt. Bet pa strapu es lieku putukrējumu ar biezpienu un želejas končām smalki, kas ir sagrieztas mazos gabaliņos (putukrējumu saputo klāt pieliek biezpienu un sagriezto želeju, to visu samaisa kopā un vola) protams var arī sajakt krūzīte želantīnu un to vēl piemaisīt tai masai klāt, lai labāk turās, bet vispār nevajag, sasmērē visu strap cepumiem-kā jau bildēs rādīts. Lai kādu laiku tas viss pastāv (aptuveni 1h-2h) un tad jau būs arī cepumi palikuši mīksti.
balviens bus man ar tada jaustaisa pilnigi nosiekaloju sev visu kreklu lasot un bildes skatoties++
ohoo...
es neesmu vienīgais šo selgas cepumu toršu izgudrojājs :O
fak es tiko mamu aizsūtiju pēc prodktiem bet nepaminju kad 2. lapā arī ir ;DDDDD
esmu ēdis līdzīgu cepumu torti (ar biezpienu un putukrējumu, un ar želejas konfektēm). Patiesībā ļoti garšīgi.