Liek ledusskapī līdz rītam.
Sakārdināji, maita.. :D
Sākas šašliku laiks. Spoki tagad liekam savas receptes, dalamies ar savām idejām.
Plastmasas dēļus nevar atmazgāt no krāsas un dabūt smaku laukā, tāpēc jalieto koka, vislabāk kadiķa ;)
Vistas piekritēja neesmu, bet vai Tev nav kāda izcila marināde cūkgaļas šašlikam? Es taisu ar etiķi, zaļumiem un ķiplokiem, bet gribētos ko jaunu uzzināt.
Tev kāds līgums ar putnu audzētavām? :D izlasīju un uzreiz tā sagribējās uz veikalu skriet :D
o vislaik esmu domājis paprovēt marinēšanai to brūno cukuru, bet kaučkā "usjo ruki nedahodjat"
tas brūnais cukurs tiešām dod jūtamu to "karameles" saldumu - vai vairāk kā vipendrons ?