local-stats-pixel

Cepts uz oglēm - Vistas sašliks15

166 0

Cepti vistas šķiņķīši tomātu marinādē, apsolu, ka recepte sanāks lieliska, pie kam, elementāri pagatavojams un nesit pa kabatu.

1,5kg vistas šķiņķīši ar kaulu vai 1,2 bez kauliem

3 svaigi tomāti vai 300g tomātu pastas

Bunte lapu koriandra (kinza)

3 ķiploku daiviņas

2 ēd.k. olīveļļas

1 ēd.k. brūnais vai parastais cukurs

Pipari, sāls

-------------------------

Marinēšana vismaz 3h, ieteicamais 24h

Reklāma
Reklāma
Reklāma
166 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000

Sakārdināji, maita.. :D

10 0 atbildēt

tu pēdējo bildi liksi visos savos rakstos,ja??

5 1 atbildēt

Sākas šašliku laiks. Spoki tagad liekam savas receptes, dalamies ar savām idejām.

2 0 atbildēt

Mēs ar šodien sezonu atklājām,ķer plusus (:

1 0 atbildēt

Plastmasas dēļus nevar atmazgāt no krāsas un dabūt smaku laukā, tāpēc jalieto koka, vislabāk kadiķa ;)

Vistas piekritēja neesmu, bet vai Tev nav kāda izcila marināde cūkgaļas šašlikam? Es taisu ar etiķi, zaļumiem un ķiplokiem, bet gribētos ko jaunu uzzināt.

1 0 atbildēt

Tev kāds līgums ar putnu audzētavām? :D izlasīju un uzreiz tā sagribējās uz veikalu skriet :D

0 0 atbildēt

psc ku garshiigi izskataas emotion

0 0 atbildēt

6 bildee izskatas ka ar kaaju turi blenderi :D 

0 0 atbildēt

siekala tek :D

0 0 atbildēt

o vislaik esmu domājis paprovēt marinēšanai to brūno cukuru, bet kaučkā "usjo ruki nedahodjat"

tas brūnais cukurs tiešām dod jūtamu to "karameles" saldumu - vai vairāk kā vipendrons ?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt