local-stats-pixel

Cepta līdaka fileja4

24 11

Sastāvdaļas:

Līdakas fileja – no 1 zivs
Olīveļļa - mazliet
Sāls – pēc garšas
Pipari – pēc garšas
Lauku sidrs

Pagatavošana:

No līdakas izņem asakas. Zivi sagriež vienādos gabalos un liek cepties iepriekš sakarsētā pannā. Apkaisa ar sāli un pipariem. Cep, līdz zivs viscaur izcepusies un ir mazliet irdena. Kad zivs jau gandrīz gatava, pārlej ar mājas sidru un visu mazliet pasautē.

24 11 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

Rocheese9 - manieres pamācies.

Toretto - tad ko pie velna tu te dari?

Autoram + .

3 0 atbildēt

"No līdakas izņem asakas" - to vieglāk pateikt, ne izdarīt, jo līdakai asakas no vienas vietas...

0 0 atbildēt

Zivis man negaršo.

0 6 atbildēt

AIZVER MUTI!!!!

0 8 atbildēt