local-stats-pixel

Cepelīni. (Manā gaumē)24

Labvakar,labdien,labrit!
Sodien taisu cepelinus. Pirmo reizi cepelinus nogarsoju apmeram 10 gadu vecuma. Toreiz uz mana skivja no copelina apests bija tikai mazs gabalins. Negarsoja.
Domaju,ko pagatagot un iesavas prata,kapec lai tie nebutu cepelini?
Un tad nu saku lasit dazadus knifus,lai nejuk ara,lai butu garsigaki. Un zini,man iegarsojas.
Ir dazadas variacijas sim leisu edienam.- kads pie svaigiem kartupeliem pievieno 1/3 dalu jau novaritu tupenu. Kads pec varisanas apcep,kads ne.
Turpinajuma skatamies,ka to daru es.

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

gardi bet baigais čakars kamēr uztaisa emotion 

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Super tev izdevaas!  emotion 

Man visvairaak garsho klasiskie - ar malto galju, neapcepti un ar cauraudziisha meerciiti  emotion 

2 0 atbildēt
Pēc pieredzes - neiesaku aizrauties ar neizdevušā ēdiena nolaišanu podā! emotion Tad labāk musarā, ja jāmet ārā. Recepte sakārdināja, sen jau bija vēlme kādreiz pamēğināt pagatavot cepelīnus. Būs beidzot tas jāizdara emotion
2 0 atbildēt
Mm interesanti... Es taisu viņus savādāk, bet gan jau šī arī laba recepte.
2 0 atbildēt

Kā vilku piemin, vilks ir klāt!

Kur liki kartupeļu sulu un cieti, kas nostājas zem sulas? Vai kartupeļi rīvēti skaidiņās? Un vēl trešais jautājums - cik daudz olbaltuma pieliki kartupeļiem? Plus par milzīgo rīvēšanas darbu! Man ir elektriskā kartupeļu rīve, ja tadu daudzumu jārīvē. 

1 0 atbildēt
Kurzemes pusē kulta ēdiens ir sklandrauši!emotionTu laikam esi lietuviete ja fano par cepelīniem?!emotion
1 0 atbildēt
Šitais baigi darbietilpīgais pasākums un nav garantijas, ka beigās kaut kas sanāks. Cepums par drosmi! emotion
0 0 atbildēt

mani raduhas arī no Lietuvas  emotion 

cepelīni  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt