Kartējā nedēļas nogale ir pienākusi, tas tikai nozīmē, ka ir laiks atkal kaut ko garšīgu pagatavot, tad nu šīs pēcpusdienas tumšajā novakarē plānā iekrita uzcept plānās pankūkas.
Cepam plānās pankūkas6
Tātad pagatavojam mīklu, sastāvdaļas: 1,5 glāzes milti, 2 olas, 1 glāze piens, 1 glāze ūdens, cukurs, sāls. Tad samaisa, kamēr iegūst šķidru viendabīgu masu.
bet, ja pa visam godīgi, tad es sastāvdaļas lieku uz aci.
Cepam pankūkas uz nelielas uguns līdz sķidrā puse gandrīz nožuvusi, metam rinķī un tad pec 2 min vai tiklīdz brūns ņemam nost.
Tad nu pedējais process, ēšana, man personīgi garšo ēst ar medu un piedzert melno tēju ar citronu, bet gaumes jautājums. Var ēst ar ievārijumu, šokolādi, cukura sīrupu, variāciju daudz. Lai labi garšo.
Lai miers mājās un visiem labs prāts, nomazgājam aiz sevis traukus un pannas!