Eļļā, kas palikusi pēc cepšanas, apbrūninu pusi ēdamk. miltu.
Ar sautētajiem kāpostiem noslauku pannu ar apbrūninātajiem miltiem. Pievienoju pārējiem kāpostiem. un izmaisu.
Eļļā, kas palikusi pēc cepšanas, apbrūninu pusi ēdamk. miltu.
Ar sautētajiem kāpostiem noslauku pannu ar apbrūninātajiem miltiem. Pievienoju pārējiem kāpostiem. un izmaisu.
Kāpostu sautējumam pievienoju Spilvas ķiploku kečupu ( var arī citu), karsēju un kārtīgi izmaisu katla saturu.Ja vajadzīgs, pievieno sāli un vēlreiz izmaisa. Gatavs. Kopīgā pašizmaksa < 2 eiro.
Bija garšīgi, bet man pietika ar 3 kotletēm.
Man garšo ar krējumu un maizes šķēlīti klāt.
"šodien trūcīgāko studentu pārtika ir ļoti līdzīga pensionāru pārtikai"
Un viss kopā līdzīgs to cilvēciņu pārtikai, kuri cenšas dzīvot veselīgi. Akselam Muntem bij tādi vārdi, ka viss labais nemaksā dārgi jeb nemaksā neko- bet to, kas nav vajadzīgs, mēs pērkam par dārgu cenu...
Cilvēkam ir veselīgi dienā apēst gaļas gabalu cigarešu paciņas lielumā, viss pārējais nenāk par labu.