Čau spoki, gribu jums prezentēt savu paša taisītu cāļa fileju ar sinepju - medus mērci. Domāju jums patiks
Sastāvdaļas ( 2 personām) :
3 cāļa filejas
1 gurķis (pat visu nevajadzēs, tas vairāk kā dekors )
1 paprika (krāsu izvēlaties paši)
Franču sinepes 3 ēdamkarotes
Liepziedu medus 2 ēdamkarotes
Worčestras mērce ( derēs arī sojas mērce)
Citrons
Ķiploks
Pētersīļi
sāls,pipari,gaļas kopējā garšviela
Process:
Sākumā pagatavoju mērci sajaucot kopā medu,sinepes un worčestras mērci ( garšvielas mērcei neliek)
Tad apstrādā cāļa filejas ,sagriež strēmelēs apkaisa ar garšvielām un liek cepties uz nelielas uguns.
Tad močī rīsus katlā lai vārās ( manā gadījumā rīsi, jūs varat ar jebko citu )
Pārgriez papriku uz pusēm izņem sēklas, sagriez salmiņos , pievieno gaļai lai labi apcepās + sakapātus ķiplokus arī liec klāt. OBLIGĀTI gaļai uzspied citronu sulu .
Kad viss gatavs kārto uz šķīvja ,gaļu aplej ar mērci un labu apetīti !
Nu tāda tā štelle, man sanāca un patika, ceru ,ka jums arī