700g. ūdens
400g burkānu
200g kartupeļu
50 g. selerijas saknes vai kāti
150g. siera
60g sk. krējuma
20g vistas buljona koncetrāta
Veic dārzeņu pirmapstrādi.
Dārzeņus sagriež.
Uzvāra ūdeni, tam pievieno vistas buljona koncetrātu, šķidrumā ieber sagrieztos dārzeņus un vāra līdz tie mīksti.
Sarīvē sieru rupjās skaidiņās.
Nokāš buljonu, dārzeņus sasmalcina blenderī.
Dārzeņu masai pievieno buljonu un visu uzvāra.
Zupai pievieno sieru, garšvielas un maisa līdz siers izkusīs.
Porciju traukos pievieno sk. krējumu un zaļumus.
10g cukura
6g pētersīļu un melisas zaļumu
Karijs, pipari.
Burkānu biezeņzupa3
9
4