local-stats-pixel

Burkānu biezeņzupa3

9 4



700g. ūdens
400g burkānu
200g kartupeļu
50 g. selerijas saknes vai kāti
150g. siera
60g sk. krējuma
20g vistas buljona koncetrāta

Veic dārzeņu pirmapstrādi.
Dārzeņus sagriež.
Uzvāra ūdeni, tam pievieno vistas buljona koncetrātu, šķidrumā ieber sagrieztos dārzeņus un vāra līdz tie mīksti.
Sarīvē sieru rupjās skaidiņās.
Nokāš buljonu, dārzeņus sasmalcina blenderī.
Dārzeņu masai pievieno buljonu un visu uzvāra.
Zupai pievieno sieru, garšvielas un maisa līdz siers izkusīs.
Porciju traukos pievieno sk. krējumu un zaļumus.
10g cukura
6g pētersīļu un melisas zaļumu
Karijs, pipari.

9 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Izklausas ņamīgi emotion

0 0 atbildēt
Es nezinu pati nemeeginaju vienkarsi pierakstiju atradu
0 0 atbildēt

Nezinu vai tas ir pareizi, bet es izmantotu blenderi nevis grieztu tos dārzeņus emotion

0 0 atbildēt