local-stats-pixel

Budžetnieks20

135 3

Heisā, hopsā! 😛

Šoreiz eZZiiC izdomāja padalīties ar ideju, kā no šādiem tādiem produktu atlikumiem pagatavot gardas pusdienas (vai vakariņas). Tas ir no sērijas, ko var atrast leCskapī. Vai pieliekamajā. Vai uz galda, galu galā! 😄

Galvenais ir ierubīt (iedzīvināt, ieslēgt, atmodināt utt) fantāziju un radošu pieeju.

Ir cilvēki, kuri akli seko receptei, prasa gramus, un ne pussolīti nespēj no tās novirzīties. Tādiem ir grūti, jo tikko kāds produkts trūkst, tā jamie uzreiz saka, ka nevar šo ēdienu pagatavot. Bet cilvēki ar elastīgu domāšanu un radošu attieksmi pat no cirvja kāta izvārīs zupu (sor, mazliet nodrāzti, bet patiesi!).

Jūs vēl te? A nu ka marš uz virtuvi! 😄

Reklāma
Reklāma
135 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 20

0/2000

Tev vienmēr feini sanāk, ņamm.🥣👍

9 0 atbildēt

Nu vai nav feini!!!

6 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Kā vienmēr rosinoši, sāk ēst gribēties, kaut pirms stundas apēsti cepti kartupelīši ar apceptu karsti kūpinātu cūkgaļu un mazsālītu gurķēnu + Cēsu Dzintara alus pinti..

https://media.tenor.com/images/2ffaab2c991b27fcfabb6ef7110307cf/tenor.gif

2 0 atbildēt