Pagatavo iemīļotus našķus mājās un esi pārliecināts, kas tieši ir to sastāvā.
Bounty4
Gatavošana: 1h
Kopā: 1h
12 batoniņi (apmēram)
Sastāvdaļas:
450g šokolādes
180g kokosriekstu skaidiņu
300g kondensētā piena ar cukuru
Instrukcijas:
Vidēji lielā bļodā samaisi kokosriekstu skaidiņas ar kondensēto pienu, kamēr iegūsi biezu, lipīgu masu.
Sāc ar rokām mīcīt taisnstūrveida formas batoniņus. Saspied masu stingri, lai tie tur formu. Ik pēc 3-4 gabaliņiem nomazgā rokas, lai tās nekļūtu pārāk lipīgas. Pilnībās tās nenoslauki, jo pie mitrām rokām pasta tik ļoti nelips klāt.
Ieklāj pannā cepampapīru un kārto uz tā batoniņus. Kad visi gatavi, ieliec saldētavā uz 20 minūtēm. Neizlaid šo soli, jo citādi tie juks ārā.
Izkausē 2/3 šokolādes ūdens peldē. Uzmanies no vārīšanās.
Kad šokolāde izkususi, atlikušo 1/3 iemaisi izkausētajā masā. Tā šokolādes glazūra būs spīdīga un glīti nožūs.
Izņem kokosriekstu batoniņus no saldētavas un pa vienam iemērc šokolādē. Vislabāk to darīt ar divām dakšiņām, jo tā viegli varēsi apviļāt šokolādē un noņemt lieko šokolādes daudzumu.
Noliec maliņā, kamēr atdziest.
Labu apetīti