Sveiki, šeit būs raksts kā pagatavot vienkāršu saldo.
Biscuit au chocolat à la crème de citron22
Pamatnei vajadzēs:
*250ml piena
*50ml ūdens
*40g nesaldināta kakao
*80g miltu
*80g cukura
*1 ola
*3ēd k. eļļas, (olīvu, rapšu)
*puse tējkarotes cepamā pulvera, vaniļas ekstrakta, sodas
*šķipsniņa sāls
Citronu krēmam vajadzēs:
*2 citronu sulu, 1 apelsīna sulu,
*100g cukura
*5 olu dzeltenumi
*ēdamkarote kartupeļu cietes
*50ml ūdens
*50g sviesta
Samaisa visas pamatnes sastāvdaļas, mīklu lej ieziestās formiņās (mīklai jābūt šķidrai) un liek cepties 170 grādos 20 min.
Krēmu pagatavo karsējot citronu un apelsīnu sulu, pievieno cieti un tad liek klāt saputotus olu dzeltenumus ar cukuru. Visu samaisa un liek ledusskapī atdzist.
Gatavs.
Ģimenes variants.