Ķīnas kāpostu sagriež garenās strēmelītēs( jācenšas lai burgerī ir vairāk baltā kāposta daļa, jeb kātiņš).
Samet abus atsevišķos traukos.
Ķīnas kāpostu sagriež garenās strēmelītēs( jācenšas lai burgerī ir vairāk baltā kāposta daļa, jeb kātiņš).
Samet abus atsevišķos traukos.
Mērce: Četriem burgeriem nepieciešamas 3 ēdamkarotes Gurķu-sinepju salātu.
Četras ēdamkarotes provansas majonēzes.
Samaisam!
Jāpieber četras šķipsniņas cukura.
Pievieno vienu ar pus tējkaroti 9% etiķi.
Nepatīk maltā gaļa. Bet paldies par mērcītes ideju. Izmēģināšu to uz saviem vistas filejas burgeriem :)
Bet varu atstāt arī vēl kaut ko. Iemet neapstrādātu (vai arī jau sagrieztu) maizīti mikroviļņu krāsī uz pāris min. Maizīte iegūs kraukšķīgumu, mīkstumu un smuku nokrāsu, kas liks tai vairāk atgādināt maizīti no reklāmas, un arī patīkamu garšu ;)
:D bet taisot pac tu zināsi kad tev neiedod burgeri kura nav iešpļauts vai kas cits riebigi izdarīts un + majās taisitais būs veselīgāks un garšos labāk jo kā nekā esi pac centies un taisijis :)
Izskataas jau dikti labi, buus jaapameegjinaa!!
P.S. Man patiik Tavi mati :D
maize gan ne tik garšīga kā maķītī, jo tā, ja nemaldos, uz kukurūzas pamata :p