local-stats-pixel

Biezpiena vafeles4

32 0
Sastāvdaļas 250 g sviesta 100g cukura paciņa vaniļas cukura 6 olas 200 g vājpiena biezpiena 500 g miltu 2 tējkarotes cepamā pulvera 125 ml piena kanēļis pūdercukurs Mērcei: puslitrs ogu (jāņogu, aveņu, upeņu) 2 ēdamkarotes cukura Pagatavošana: 60 min.

Mīkstu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru liek bļodā un saputo. Masai pievieno ogas olas, biezpienu, saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā, pienu pievieno masai. Visu rūpīgi samaisa. Vafeļu pannu uzkarsē un pirmo reizi pārziež ar sviestu. Uz sakarsētas virsmas ar karoti lej mīklu un izlīdzina. Vafeļu cepamo pannu aizver, nedaudz saspiež. Cep 3 - 5 minūtes, līdz vafeles kļūst zeltainas. Gatavās vafeles liek sasildītā bļodā un pārsedz. Mērcei ogas notīra, noskalo, blenderī sasmalcina. Pievieno cukuru, samaisa. Pirms pasniegšanas vafeles pārkaisa ar parasto vai kanēļa pūdercukuru, pārlej ar ogu mērci.

lai labi garso!

Reklāma
32 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

Nedēļas nogalē uztaisīšuemotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🖖

0 0 atbildēt